maandag 21 mei 2012

Koppensnellers en krokodillenNa een lange, lange wachttijd, ik schreef de eerste versie van dit boek namelijk al tijdens mijn eerste zwangerschapsverlof, hebben we het eindelijk in onze handen. 
Mijn eerste kinderboek. En wat is het mooi geworden. Tijm en Linde willen het niet meer uit handen geven. Ze storen zich niet aan de leeftijdsrichtlijn, geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Mama moet voorlezen. Urenlang bladeren ze langs de mooie platen. Ik kijk toe, en voel me trots. Zowel op de lezende kindjes, als op het boek. Willen jullie meegenieten? Ren dan snel naar de boekhandel, en bestel! Hieronder, of op deze pagina vind je alle informatie. 

Lotte woont in Sarawak, op het eiland Borneo, waar het heel erg warm is. Je ziet er apen, krokodillen en vlinders zo groot als je hand. In het oerwoud wonen de Iban, die koppen snellen. Maar Lotte is niet bang. Alleen misschien een beetje voor de juf. Met haar zus, broertje en vriendinnen beleeft ze grote en kleine avonturen. In de keiharde regen die van de tuin een dansend zwembad vol vliegende vissen maakt. Of juist bij de huizenhoog oplaaiende vlammen van een bosbrand. Lees mee met Lotte en ontdek hoe spannend het is om tussen twee culturen op te groeien. 

Het boek is geschikt om zelf te lezen voor jongens en meisjes vanaf ongeveer acht jaar, en voorlezen kan natuurlijk al jonger. Het is ge├»llustreerd door Anneke van de Langkruis van Villa Figura.

Tussen koppensnellers en krokodillen
Karien van Ditzhuijzen
ISBN 978-90-484-2392-7
vaste prijs € 16,95
Beschikbaar vanaf: half mei 2012


Het boek is onder andere te bestellen via de uitgever, via Bol, Ako (geen bezorgkosten!) en in alle Nederlandse boekhandels. En natuurlijk direct via de auteur, een link naar mijn email adres vind je rechts op deze pagina. En als je bij mij bestelt is er natuurlijk altijd ruimte voor een handtekening of persoonlijke opdracht. 

2 opmerkingen:

  1. Proficiat met je boek. Wat ontzettend gaaf! Wens je een goede verkoop toe :)

    Groetjes,
    Rosalie van StudioZakka

    BeantwoordenVerwijderen