Over mijSommige lezers kennen mij al, of denken mij te kennen. Soms weten ze meer van mij dan mijn beste vrienden. Toch is de informatie die ik deel selectief, deels blijf ik een onbekende. En dat is maar goed ook. Ik ben van alles. Een schrijfster. Een moeder. Maar ik ben natuurlijk meer.

Een kleine biografie:

Karien van Ditzhuijzen (1976) woonde en reisde over de hele wereld, studeerde scheikunde, ontwikkelde recepten voor ijsjes en nu is ze alles wat ze al was en ook nog eens moeder. Ze woont in Singapore met haar man en kinderen. Als ze een minuutje over heeft, schrijft ze voor en over kinderen, over leven in verre landen, over eten en creatief koken. Haar columns worden gepubliceerd op diverse online magazines, in tijdschriften en op haar succesvolle weblogs. Ze schrijft zowel in het Engels en in het Nederlands.

In haar bungalow in het oerwoud droomt ze over haar eigen groente kweken en kippen houden, niet makkelijk in een stad die beide prefereert in cellofaan. Als ze ze al veilig kan houden voor die harige buren met de lange staarten...