woensdag 12 oktober 2011

Moodkids


Een hele leuke nieuwe site, voor moeders, voor kinderen: Moodkids.

Op MoodKids lees je iedere dag de leukste zaken die jou en je kind (-eren) aangaan. Ze delen met jou trends, DIY tutorials, nieuwe producten, downloads, recepten, kinderboekrecensies, fashion, design en nog heel veel meer op kindergebied. Er komen leuke give away acties, kortingen en een geselecteerde groep MoodKids Members staan straks speciaal voor jou klaar in de shoppingguide. En daar verzamelen ze natuurlijk alleen de meest bijzondere webshops voor je kids en jou zelf! Er komt geregeld een Moodies Magazine uit met bijzondere producten, weetjes, fashion, interviews en andere leuke dingen die je niet mag missen.

En, om de week op woensdag vind je een bijdrage van mij, over koken met kleine kinderen. De eerste twee staan er al op, dus ga snel kijken!

5 opmerkingen:

 1. Ik dacht al, wat een reclame. Maar nu snap ik het. Leuk dat je een plek hebt gevonden om nog meer lezers te betoveren met je schrijfsels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga zometeen kijken. Wat een mooie blog heb je.

  Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg. Ik kan daar niet reageren zie ik. Of op een heel ingewikkelde manier. En dáár houd ik niet van. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. cool hoor! vraag wel even aan moodkids of ze je achternaam goed schrijven...
  xxmarien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh gaaf, ik ga meteen bij de kooktips kijken! (de kookinspiratie is af en toe op, ik heb twee zeer kieskeurige dametjes....)

  BeantwoordenVerwijderen