zondag 12 juni 2011

Het komt, het komt...


Tromgeroffel, paukenslag. Nog meer tromgeroffel...

Eind juli dit jaar gaat het gebeuren, dan komt mijn eerste boek uit! Een bundeling van columns en verhaaltjes over kinderen, het ouderschap en nog veel meer. Zoek je wat lichte lectuur die je aankunt middenin de drukte van je gezin? Een leuk kadootje voor een zwangere vriendin? Zoek niet verder!

Een mespuntje moeder


Het moederschap is een achtbaan vol hoogte- en dieptepunten. Van vertedering, kusjes en gelach duikel je in vrije val naar frustratie, slapeloosheid en gegil. Maar het zijn juist de kleine dingen die het zo bijzonder maken. Met erwtjes door de kamer gooien. Treinen bouwen van de stoelen. Leren lopen, praten, eten of juist niet. Heel erg vies worden en samen in bad. Daarover, en nog veel meer, gaan de columns in deze bundel. Over hoe het is om peuter te zijn en hoe het is om moeder te zijn. Herkenbaar beschreven voor alle ouders, hartveroverend en hilarisch.

Voor wie zijn ongeduld niet kan bedwingen, het is al verkrijgbaar, in de voorverkoop bij de uitgever. Je krijgt het dan thuisgestuurd zo gauw het beschikbaar is. Klik hier om te bestellen. Eind juli is het algemeen verkrijgbaar. Vraag ernaar in de boekhandel, kijk op internet (bijvoorbeeld via www.bol.com) of bestel direct via de uitgever.

Wil je een gesigneerd exemplaar, of een met een persoonlijke boodschap? Dat kan natuurlijk ook. Via de link rechtsonder kun je me emailen met je verzoek. 

8 opmerkingen: